Vi er en polsk virksomhed med over 30 års erfaring, som vi har drevet gennem to generationer.
Vi har deltaget i mange standardinvesteringer og maget komplekse investeringer både i landet og i udlandet.
budizol
budiHOME%20logo-01
Vi er en polsk virksomhed med over 30 års erfaring, som vi har drevet gennem to generationer.
Vi har deltaget i mange standardinvesteringer og maget komplekse investeringer både i landet og i udlandet. Udvidelse af vores virksomhed med produktion, har gjort det muligt for os at sikre en kompromisløs kvalitet af vores projekter gele vejen igennem. Vi råder over meget moderne fabrikker, hvor vi fremstiller halvfabrikata i armeret beton og træ, omfattende teknologiske faciliteter og et laboratorium, hvor vores dygtige ingeniører har udviklet det innovative system til bygning af præfabrikerede energieffektive bygninger under navnet Energi3. Efter gennemførelsen af en række storstillede projekter – dvs. indkøbscentre, hoteller el. boligkvarterer i Polen, Sverige, Tyskland og andre lande, er vi vendt tilbage til den oprindelige design af huset. Budihome er altså blevet udviklet baseret på hele vores hidtidige erfaring. 

Vendepunktet for os var gennemførelsen af 
det innovative projekt på adressen: Sprzeczna 4 samt den luksuriøse feriefacilitet Rosevia Resort & SPA med komfortable suiter indrettet i separate bygninger. Arbejdet med dette projekt har medvirket til, at vi begyndte at se på boligarealet i et nyt mønsterbrydende perspektiv. Dette bar frugt i form af Budihome projektet. Ideen bag "Energia do potęgi" [”Intensiveret energi”] omfatter ikke kun produktionsteknologien, men også anvendelse af moderne, økologiske løsninger og en generel optimering af huset, således at det ikke kun er miljøvenligt, men også er til gavn for beboerne.

SPRZECZNA 4 – TOTAL PRÆFABRIKATION

"Et manifest for moderne præfabrikation” 
Sådan lyder navnet på et af vores flagskibsprojekter - en beboelsesbygning 
i Warszawa, på adressen: ul. Sprzeczna 4. 
Som led i arbejdet hermed forsøgte vi at redefinere mulighederne inden for præfabrikationsteknologien forstået som en total præfabrikation. Bygning af færdige, højtavancerede elementer er ikke kun en tidsbesparende løsning (vi var i stand til at opføre en hel etage i løbet af mindre end 2 uger), men også en økologisk løsning (bygningen er kendetegnet ved en udmærket tæthed og termisk træghed). Bygningen er æstetisk attraktiv og moderne. Dette projekt er blevet tildelt en lang række priser, herunder Arkitekturprisen tildelt af Borgmester i hovedstaden Warszawa i kategorien den bedste beboelsesbygning og nomineringen fra SARP [Den Polske Arkitektforening] til Den Europæiske Pris navngivet efter Mies van der Rhoe. 
 

ROSEVIA RESORT & SPA – ØKOLOGISK OG KOMPROMISLØST

Luksuriøst og innovativt 
Som led i vores arbejde med denne eksklusive kystferiefacilitet har vi ikke kun fokuseret på komfortable værelser, men frem for alt vist respekt for naturen i den omkringliggende landskabspark. Vi har brugt hele vores produktionskapacitet og ekspertise for at finpudse enhver detalje og skabe en luksuriøs, men på samme tid energineutral feriefacilitet - og det lykkedes for os! Næsten ethvert element af Rosevia Resort & SPA blev fremstillet på Budizol-fabrikker, således at vi kunne holde styr på kvaliteten af alle materialerne. Vi har præfabrikeret alt - bygninger (vha. præfabrikation af hybridelementer), svømmebassiner udført i syrebestandige stålplader, en kuppel på et indendørs motionscenter, en fritstående glasterning, trapper, der fører ned til stranden, og mange flere. 
 

PRÆFABRIKATION BETYDER MERE

HIGH TECH

De vigtigste elementer af dit Budihome fremstilles på vores moderne fabrikker.
I produktionsprocessen bruger vi også vores omfattende teknologiske faciliteter og vores laboratorium. Vi udvikler innovative teknologier og anvender skræddersyede løsninger, såsom Energi3. Vi ser på et hus i et ultramoderne perspektiv.  
 

KVALITET OG ERFARING

Den erfaring, vi har høstet gennem arbejdet med forskellige projekter, gjorde det muligt for os bedre at forstå og - som resultat heraf – definere den lille, men samtidig komplicerede struktur af et hus. Vi går ikke på kompromis – vi leverer kun produkter og massive præfabrikerede huse i perfekt kvalitet. 

EN POLSK VIRKSOMHED I EUROPA

Vi har drevet vores virksomhed i Polen i to generationer og nu er vi stolte af, at det lykkedes for os at markedsføre vores produkter uden for landets grænser og tilfredsstille kunder på de mest krævende markeder i Europa - i Sverige, Norge, Tyskland el. selv det fjerne Irland. 

PISZĄ O NAS

pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA BETONOWA
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHDAILY
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA MURATOR
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA MURATOR
Rosevia Resort & SPA
pompa%20zalety%20(9)
BRYŁA.PL
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
ARCHITEKTURA MURATOR
Sprzeczna 4 - wystawa w Berlinie.
pompa%20zalety%20(9)
MIESARCH
Sprzeczna 4
pompa%20zalety%20(9)
BTA
Sprzeczna 4

BIBLIOTEKA VIDEO