Individuelle designs

INDIVIDUEL FACADEFINISH TILV2 HUS
Individuelt facadedesign til V2.
Der er mange tilgængelige finishvarianter – vær venlig at kontakte budiHOME teamet.
Vi udarbejder individuelle tilbud på facadedesign til V2 hus til 798 PLN brutto.
 
DEN INDIVIDUELLE FACADEFINISH FOR ET V2
Individuelt facadedesign til V2.
Der er mange tilgængelige finishvarianter – vær venlig at kontakte budiHOME teamet.
Vi udarbejder individuelle tilbud på facadedesign til V2 hus til 798 PLN brutto
KARNAP MED BALKON TIL HUSENE H1 OG H2
En karnap i arkitektonisk beton el. et andet facademateriale, som er tilgængeligt i vores sortiment. Egner sig ideelt til en lys spisestue. Bygningskroppen er afsluttet med en balkon med en minimalistisk glasbalustrade.
Vi udarbejder individuelle tilbud på design af en karnap med balkon og balustrade til husene H1 og H2 til 711 PLN brutto
SAMMENBYGNING AF GARAGEBYGNING OG CARPORT I HUSENE H1 og H2
En smart og praktisk løsning, som muliggør anvendelse af rummet over garagebygningen og carporten. Dette giver bygningen en individuel og luksuriøs karakter. Færdigbehandling af terrassegulvet tilrettelægges af Kunden efter dennes individuelle præferencer. 
Vi udarbejder individuelle tilbud på design af en balkon på udhuset og/eller carporten til husene H1 og H2 til 711 PLN brutto
SAMMENBYGNING AF GARAGEBYGNING I HUSENE H1 OG H2
En funktionel anvendelse af rummet over udhuset opført i umiddelbar nærhed af huset. Dette giver bygningen en individuel og spændende karakter. Færdigbehandling af terrassegulvet tilrettelægges af Kunden efter dennes individuelle præferencer.
Vi udarbejder individuelle tilbud på design af en balkon på udhuset og/eller carporten til husene H1 og H2 til 711 PLN brutto.
KARNAP MED BALKON TIL HUSENE H1 OG H2
En karnap udført i et af facadematerialerne, som er tilgængelige i vores sortiment. Egner sig ideelt til en lys spisestue. Bygningskroppen er afsluttet med en balkon med en minimalistisk glasbalustrade.
Vi udarbejder individuelle tilbud på design af en karnap med en facadefinish med et andet materiale end beton med en balkon og balustrade til husene H1 og H2 til 711 PLN brutto.
SPEKTAKULÆR TERRASSE TIL V3 HUS
Vi tilbyder sammenbygning af den uregelmæssige bygningskrop ved V3 hus for dermed at skabe et yderst komfortabelt hvilested. Færdigbehandling af terrassegulvet tilrettelægges af Kunden efter dennes individuelle præferencer.
Vi udarbejder individuelle tilbud på design af en balkon med balustrader til V3 hus til 798 PLN brutto.
 
INDIVIDUEL FACADEFINISH TIL V2 HUS
Montering af skydevinduer med store glasarealer i husets opholdsdel efter kundens individuelle design. Vær venlig at kontakte budiHOME teamet
TERRASSEØ TIL ALLE HUSENE
Vi tilbyder en uafhængig betonterrasseplade af nogen som helst form placeret som en ø på noget som helst sted i haven.
Vi udarbejder individuelle tilbud på design af en terrasseplade med et bestemt areal til alle husene til 495 PLN brutto.

HAR DU IKKE FUNDET ET SVAR PÅ DIT SPØRGSMÅL? KONTAKT OS!

Kontakt os og find ud af mere om byggeforløbet og om hvad der indgår i priserne på de præfabrikerede huse fra Budihome.