ENERGI FRA EN GOD KILDE

Vi har besluttet os for at anvende en økologisk varmepumpe i budiHOME, ikke kun af hensyn til miljøet, men også for at sikre dig og dine nærmeste sikkerhed og komfort. Vi har fundet en løsning, som vil bistå dig for hvert skridt takket være dennes mange fordele – fra betjeningslethed, garanteret af en applikation beregnet til styring af alt udstyr i huset, til mulighed for at reducere energiudgifterne og en sikkerhedsgaranti. Applikationen giver ikke kun mulighed for ændring af indstillingerne for varmt vand for så vidt angår temperaturen og effektiviteten. Den muliggør også programmering af dine egne pumpeindstillinger, herunder også tidsindstillingerne, for dermed at kunne benytte sig af lavere elpriser el. indstille en ferietilstand, når beboerne ikke er hjemme. På den måde kan du undgå unødvendige udgifter til energi. 

En varmepumpe er også let at vedligeholde, da man ikke bliver nødt til at påfylde brændsel el. kontrollere brændselsniveauet. Betjeningsletheden er dog ikke alt, som gør en varmepumpe så speciel. Det er frem for alt den sikkerhedsmæssigt mest forsvarlige måde at opvarme en bygning på. Anvendelse af en økologisk varmepumpe eliminerer risikoen for eksplosion el. kulilteforgiftning, som kan foreligge i tilfælde af anvendelse af et gas-, olie el. brændstofanlæg. Endvidere påvirker et systemet til bekæmpelse af Legionella bakterier
beboernes sundhed positivt. 
check
SIKKER
Anvendelse af en varmepumpe garanterer sikkerheden af beboerne og miljøet, da den eliminerer risikoen for eksplosioner el. kulilteforgiftning. Systemet har også indbygget en anti-legionella funktion
check
ØKONOMISK
Med mobilapplikationen kan man planlægge pumpens drift efter behov, benytte sig af de mest fordelagtige elpriser og dermed undgå uønskede energitab.
check
MILJØVENLIG
Pumpen er miljøvenlig og garanterer energibesparelser. Den eliminerer også behovet for at påfylde brændsel, bygge en tank og kontrollere brændselsniveauet.
check
NEM I BETJENING OG VEDLIGEHOLDELSE
Pumpen styres ved hjælp af et intuitivt panel og en mobilapplikation. Vedligeholdelse af systemet er ukompliceret og kræver ikke indgreb fra en kvalificerede tekniker. 
Endvidere medvirker den måde at opvarme huset på til begrænsning af den negative påvirkning på miljøet. Vi kan også påvirke vores planets fremtid positivt. Ovenikøbet er den i Budihome massive præfabrikerede huse anvendte varmepumpe et afprøvet anlæg af top kvalitet  - det har opnået kvalitetscertifikatet EHPA Q-label og kvalitetscertifikatet PreQurs (NO SMOG) inden for lave luftforureningsniveauer og generel reduktion af luftforurening.
calosc%20napisy%20(1)