Levetid og aldring

Det er værd at understrege, at vi som Budizol i lange årrækker udelukkende har produceret præfabrikerede huse i træ. Den erfaring vi har høstet på det skandinaviske marked og undersøgelserne udført sammen med Det Polytekniske Universitet i Warszawa medførte, at vi har ændret vores tilgang. Alle budiHOME husmodeller er primært udført i massive elementer af armeret beton og keramsit/letklinker.

Kunder i Polen og i Skandinavien, forventer frem for alt, at deres huse er holdbare, selv om de er meget åbne over for nye teknologier. Bærekonstruktionens levetid ved huse, der betegnes som massive, er adskillige gange længere end ved præfabrikerede huse i træ el. modulhuse.

Endvidere er de betydeligt mere modstandsdygtige mod brand og mindre modtagelige for korrosion – derfor kræver ikke ekstra vedligeholdelse.

Konstruktionens holdbarhed har også en direkte indvirkning på holdbarheden og æstetikken af ydre betonfacader. Betonfacader ældes på meget værdig, organisk vis og derfor kræver et minimum af vedligeholdelse i årenes løb.

Den tætte og velbevarede konstruktion af ydervæggene har en direkte indflydelse på husets termiske træghed og varmekomfort. Dette gør hele opvarmnings- og kølesystemet maksimalt effektivt.
 
check
STØRRE HOLDBARHED
Adskillige gange længere levetid end ved præfabrikerede huse i træ el. modulhuse.
check
BETONFACADE, SOM ÆLDES PÅ VÆRDIG, ORGANISK VIS
Betonfacader ældes på meget værdig, organisk vis 
check
HØJERE VARMEKOMFORT
Den tætte og velbevarede konstruktion af ydervæggene har en direkte indflydelse på husets termiske træghed og varmekomfort.
check
MAKSIMERING AF EFFEKTIVITETEN AF SYSTEMERNE
Er konstruktionen i god tilstand, har det en direkte indflydelse på forøgelsen af effektiviteten af hele opvarmnings- og kølesystemet i bygningen.