ÅNDENDE HUSE

I budiHOME huse lægges stor vægt på konstruktionens akkumulerende egenskaber, dvs. evnen til at akkumulere den størst mulige mængde af den genererede varme el. kulde inde i bygningen. Man kunne tro, at dette betyder en markant reduktion i luftcirkulation heri. En korrekt valgt ventilation modvirker dog i væsentlig grad ophobning af fugt samt vækst af skimmel og svampe. I budiHOME er vi i stand til at sikre over den dobbelte mængde af ren luft, der kræves i henhold til gældende byggestandarder. Det anvendte rekuperationssystem transporterer også den brugte luft effektivt ud.

Vi har udarbejdet en innovativ udformning af ventilationsanlægget og dermed opnået et hus med konstant tilførsel af frisk, ren luft og uden uønskede træk. Det er værd at bemærke, at ethvert  budiHOME leveres standardmæssigt med et smogfilter, således at den tilførte luft er sund for beboerne og af højest mulig kvalitet.

Luftudveksling modvirker ophobning af fugt og vækst af skimmel og svampe. I kombination med ensartet indblæsning af luft, uden pludselige og hurtige stød, er vi i stand til væsentlig at reducere cirkulation af støv og allergener. Alle forurenende stoffer forbliver hængt op i luften lavt over gulvet og dermed kan fjernes problemfrit. 
check
INGEN FUGT OG SKIMMEL
Udveksling af brugt luft og frisk luft modvirker ophobning af fugt samt vækst af skimmel og svampe.
check
LUFTTILFØRSEL
Et rekuperationssystem i top kvalitet sikrer den dobbelte mængde af ilt, der kræves i henhold til gældende standarder.
check
HUS UDEN STØV
Takket være konstant - og ikke pludselig - luftudskiftning, forbliver støv og allergener hængt op i luften lavt over gulvet og dermed kan fjernes problemfrit.
check
MILJØVENGLIG TILGANG
Mekanisk ventilation med rekuperation er en meget effektiv og miljøvenlig løsning.