ANVENDELSE AF HCR

Anvendelse af akkumulerende HCR-lofter af nyeste generation i budiHOME huse giver de kommende beboere en lang række fordele.

For det første har HCR kanallofter gode termodynamiske parametre, hvilket muliggør en passiv og strålingsbaseret justering af indendørstemperatur. Dermed påvirker HCR-kanallofter bygningens varmekomfort positivt ved at supplere funktionen af hele opvarmnings- og kølesystemet.

Anvendelse af HCR-lofter, som er kendetegnet ved en meget stor spændvidde, gør det muligt at skabe åbne, søjlefrie rum, som er komfortable for husets beboere. Endvidere garanteres en udmærket lydisolering mellem etager, som ikke kan konkurrere med lydisoleringen i tilfælde af andre materialer.

Vi har gennemført forskning i anvendelse af optimale akkumulerende lofter i en bygning på adressen: ul. Sprzeczna 4 i Warszawa sammen med Det Polytekniske Universitet i Warszawa
check
KOMFORTABELT BOLIGAREAL
Kanallofter af den nye HCR type kan overføre betydelige nyttelaster. Deres anvendelse i budiHOME huse gør det muligt at skabe et venligt og komfortabelt boligareal uden unødvendige skillevægge og søjler
check
TERMODYNAMISK KONSTRUKTION
HCR-lofter udviser en meget stor termisk aktivitet, hvilket medvirker til skabelsen af en naturlig varmekomfort.
check
LYDISOLERING
Anvendelse af HCR-kanallofter garanterer højest mulig lydisolering mellem etager.